Moda, art, artesania i gastronomia km0 s'unifiquen al Vestim Segarra 2019

Desfilada Vestim segarra al Castell de les Sitges 1
photo_camera Desfilada del 'Vestim Segarra' en edicions anteriors al Castell de les Sitges.

Cervera serà l'escenari de la nova edició del Vestim Segarra. Un festival que unifica moda, art, artesania i gastronomia km0, organitzat per l'Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra, que aquest any acollirà la capital segarrenca, concretament, a Cal Racó, en motiu de la Capitalitat Cultural de la ciutat.

Dissabte a les 12 hores del migdia, doncs, un vermut amenitzat amb la música de Blood Bond donarà el tret de sortida al festival, en un espai on hi haurà parades d'artesans amb productes de la zona, tant alimentaris com de bijuteria, complements, decoració per la llar i, per descomptat, totes les últimes tendències de moda.

A la tarda, a les 17 hores, més música, aquest cop del Dj Noc el Barroc, animarà el públic assistent junt amb més parades, una barra d'aperitius i beure, i fins i tot dansa i puntura.

La desfilada, esdeveniment estrella del dia, arribarà a les 19 hores, i comptarà amb els dissenyadors que formen l’Associació; Marina Codina, Marta Huerta, Enric Porta, Mireia Rius, Gemma Oriol; així com altres dissenyadors convidats, tots ells de la comarca.

Finalment, l’acte es tancarà amb una sèrie de tapes oferides per la restauració i el comerç segarrenc i, com era d'esperar, amb més música, de The Vintage Clock i Dj Noc el Barroc.

vestim segarra 2019

Comentaris