Nomad Festival torna als orígens a Cervera amb concerts, foodtrucks i activitats familiars

Foodtruck en la primera edició que es va fer a Cervera el 2016
photo_camera Foodtruck en la primera edició que es va fer a Cervera el 2016

L’esdeveniment itinerant Nomad Festival torna a Cervera on es va celebrar la primera edició l’any 2016. L’esdeveniment, que se celebrarà del 15 al 17 de juny a la plaça de la Universitat, comptarà amb una àmplia programació familiar, concerts i espai de foodtrucks, entre altres activitats.

L’apartat musical serà un dels plats forts del festival amb les actuacions de Lovejoy el divendres, la cantautora Nerea Ruiz i el show rumber de Dantuvi el dissabte 16 i el cabaret d’Amanda Webs, que clourà el festival el diumenge.

El Nomad Festival també se sumarà a una iniciativa solidària amb el Banc d’Aliments amb una ballada de swing el diumenge a les 12.30h a càrrec de Swing de Secà.

La programació per a famílies tindrà el seu propi espai, el Petit Nomad, amb una zona de vehicles elèctrics per a nens, passejades de ponis o un taller de quadres amb sorra de colors. A més, tant dissabte com diumenge hi haurà un espectacle d’animació infantil a les 18h amb Disco Move It i Vanessa Varela.

La gastronomia també prendrà partit durant les tres jornades del festival amb un espai de foodtrucks amb cuina d’arreu del món, a és de la barra coordinada per Estrella Damm, Raimat i Vermut Yzaguirre. Perquè els visitants puguin menjar còmodament, s’ha muntat una zona chill out on passar una estona tranquil·la amb música d’ambient.

La programació del Nomad Festival es completarà amb una actuació castellera dels Margeners de Guissona i una exhibició de gimnàstica artística a càrrec del Club Kodokan.

Nomad Festival és un esdeveniment nòmada que uneix diferents disciplines que fa girar per arreu del territori. Enguany ja ha passat per Barcelona i Tortosa i, després d’aquesta edició a Cervera, Sant Feliu de Guíxols, Salou i Miami Platja acolliran una edició del Nomad.

Comentaris