La Taula de Mobilitat de Cervera planteja la incorporació d'un nou carril bici

Els carrers que es contemplen pel nou carril bici són els que connecten l'escola Les Savines amb la zona esportiva i la continuació cap a l'escola Josep Arques, al barri dels Ametllers

Mapa elaborat per la Taula de Mobilitat de Cervera ©AjCervera
photo_camera Proposta de recorregut i ordenació viària del nou carril bici ©AjCervera

El passat dimecres 6 d'abril es va reunir la Taula de Mobilitat de Cervera per tal de plantejar la nova incorporació d'un carril bici a la ciutat. 

Es va presentar un esborrany amb la proposta de recorregut i d'ordenació viària. Els carrers que es contemplen per la implantació del nou carril bici són els que connecten l'escola Les Savines amb la zona esportiva, a la part nord de la ciutat, i la continuació cap a l'escola Josep Arques, al barri dels Ametllers i al centre.

A la taula també s'hi van abordar temes com el reglament de circulació a les zones de vianants i la creació del servei públic de bus urbà.

El regidor de Mobilitat i Civisme, Jordi Pons va valorar positivament la participació activa dels assistents durant la reunió i va declarar que "Cervera continua avançant per aconseguir una mobilitat més sostenible, segura i saludable"

Constitució de la Taula de Mobilitat de Cervera

La Taula de Mobilitat de Cervera es va constituir al març del 2018. És un espai de consulta i participació en tots els temes relacionats amb la mobilitat al municipi. Està integrada per regidors i tècnics de la Paeria, representants d’entitats del municipi i veïns a títol individual.

comentaris