La Passió de Cervera escalfa motors i fixa al calendari 6 representacions teatrals

L'organització de la Passió cerverina ha començat a treballar en els assajos, l’escenografia i les diferents proves tècniques

Cartell de la temporada 2022 de  la Passió de Cervera.
photo_camera Cartell de la temporada 2022 de la Passió de Cervera.

El Patronat de la Passió de Cervera ja ha començat a posar fil a l'agulla per embastar la temporada  2022.

Entre les primeres accions ha realitzar, ha estat la presentació del cartell, obra de l’empresa La Gràfica de Lleida. Una aposta fresca i diferencial de la imatge de Jesucrist que vol captar l'atenció del públic més jove. 

Les representacions de l’espectacle es realitzaran els dies 27 de març i 3, 9, 15, 24 i 30 d’abril

Xavier Cañabate Llobet, president del Patronat, ha explicat que aquesta temporada la direcció artística s’està centrant en establir un bon marc de treball textual amb els actors i a consolidar els papers importants que ja es van canviar en temporades anteriors.

A nivell tècnic també es realitzaran diferents inversions per a fer millores sonores i lumíniques de diverses escenes, conformant un treball acurat en el mapa de llums amb múltiples assajos amb diferents professionals tècnics.

La Passió de Cervera representa una tradició històrica que es remunta a l’any 1477 i que la seva actual representació gaudeix d’una singularitat única que cal preservar.
Cartell de la temporada 2022 de  la Passió de Cervera.

comentaris