Pere Bescós pregoner de la Passió de Cervera del 2016

Aquest any s’enceta una temporada de treball intens en l’aspecte dramatúrgic i escenogràfic de la Passió que fa una aposta molt important per rellançar l’espectacle i potenciar-ne el seu referent

Presentació de la nova edició de la Passió de Cervera
photo_camera Presentació de la nova edició de la Passió de Cervera

Pere Bescós i Ubach, membre històric de la Junta del Patronat de la Passió i cap dels acomodadors en les representacions de la Passió del Cervera, fou l’encarregat de llegir el tradicional pregó de la Passió, en un acte que va tenir lloc el passat dissabte, a la Sala de Plens de la Paeria.

Enguany el Patronat de la Passió ha encomanat el pregó a una persona que no és visible durant les representacions, però que suposa l’experiència necessària i el treball constant que la Passió requereix perquè continuï com a tradició històrica de la ciutat. D’aquesta manera s’ha volgut fer un homenatge a ell i a totes les persones que no són dalt de l’escenari, però que són imprescindibles perquè les representacions continuïn.

L’acte va comptar amb l’assistència del regidor de Cultura i Patrimoni, Jaume Rossich; el regidor de Serveis Socials i Esports, Jaume Carcasona; i el president del Patronat de la Passió, Xavier Cañabate.

Aquest any s’enceta una temporada de treball intens en l’aspecte dramatúrgic i escenogràfic de la Passió que fa una aposta molt important per rellançar l’espectacle i potenciar el seu referent com la Passió més antiga que es continua representant arreu de Catalunya.

Enguany segons comenta el seu president, Xavier Cañabate, s’han treballat diferents aspectes interpretatius i escenogràfics. Per això compten per segon any consecutiu amb Jordi Purtí com a director artístic, juntament amb Xavier Bonet, director d’actors, que sota les ordres del director artístic ha millorat molt el treball interpretatiu. També s’ha incorporat a l’equip un director escenogràfic, Llorenç Corbella, que ha fet una millora en els aspectes escenogràfics, d’il·luminació i vestuari que es podran veure aquesta temporada.

Comentaris