'El petit príncep' omple el Gran Teatre de la Passió de Cervera

Més de 2.500 espectadors van gaudir de l'espectacle, que va obrir el cicle Apassiona't, i que està dirigit per Manu Guix i interpretat per Àngel Llàcer, Elena Gadel i la cantant cerverina Júlia Bonjoch

el petit princep-7363 interior
photo_camera La famosa obra ha estat adaptada al teatre musical per Marc Artigau i Àngel Llàcer

L’espectacle musical El petit príncep va iniciar amb gran èxit el 18è Cicle de Teatre Apassiona’t de Cervera. Més de 2.500 espectadors van gaudir de la funció al Gran Teatre de la Passió, que va registrar un ple absolut en les dues sessions que es van fer el passat diumenge 14 de febrer.

El petit príncep, la famosa obra d’Antoine de Saint-Exupéry, ha estat adaptada al teatre musical per Marc Artigau i Àngel Llàcer. Dirigida per Manu Guix, està interpretada per Elena Gadel, Xavi Duch, Josep Palau, el mateix Àngel Llàcer i l’actriu i cantant cerverina Júlia Bonjoch Camacho.

La programació continuarà el dia 20 de març amb l'obra 'Concerto a tempo d'umore', de Jordi Purtí

L’obra va donar inici al 18è Cicle de Teatre de Cervera. Els pròxims espectacles són Concerto a tempo d’umore, de Jordi Purtí, el diumenge 20 de març; Marits i mullers, de Woody Allen i dirigida per Àlex Rigola, el dia 17 d’abril; El test, comèdia de Jordi Vallejo, per la Festa Major, el 23 de setembre; Ozom, amb el Mag Lari, el 9 d’octubre, i Caiguts del cel, dirigida per Sergi Belbel, el 20 de novembre.

El Cicle de teatre està organitzat per l’Associació El Teló i la Paeria de Cervera i les funcions es representen al Gran Teatre de la Passió, amb una capacitat per a 1.700 espectadors.

comentaris