08.12.2021 |
Territoris.cat

Plusfresc inaugura la primera botiga a Cervera

Instal·lacions del nou plusfrec a Cervera
Instal·lacions del nou plusfrec a Cervera
Plusfresc inaugura la primera botiga a Cervera

La cadena de supermercat lleidatana SUPSA va inaugurar aquest divendres el primer Plusfresc a Cervera, una superfície de 750 metres quadrats situat al carrer Llibertat, 26 de la capital de la Segarra. La nova botiga de la cadena ocupa 11 persones, i reafirma el compromís de la companyia a l'hora d'oferir una experiència de compra excel·lent als seus clients, posant sempre el focus en els productes frescos i de la terra.

El nou establiment ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques on destaca l'àmplia varietat de productes de producció local

Aquesta filosofia està present també a les seccions de peixateria, amb una gran diversitat de peix fresc de la llotja. El local disposa d'un forn de peix i marisc que els clients podran emportar-se llest per menjar sense cap cost i carnisseria, on es pot trobar la marca 100% criat a Lleida. Es tracta d'un distintiu per la vedella, el pollastre, el porc i el xai, amb el que Plusfresc reforça el seu compromís amb els ramaders de Lleida.

El nou Plusfresc compta també amb una secció d'alimentació envasada, una bodega -amb un ampli assortiment de vins DO Catalunya, especialment de DO Costers del Segre-, drogueria, higiene corporal i fleca, que ofereix pa de forner i pa fet diàriament al mateix establiment

A més, la botiga, està dissenyada amb criteris d'eficiència energètica, compta amb una il·luminació led i murals frigorífics amb portes de vidre.

El nou Plusfresc de Cervera, inclou el repartiment a domicili per als majors de 65 anys -amb un servei especial de repartiment gratuït a partir dels 35 euros i per a compres inferiors 2 euros de cost- i targeta Plusfresc amb avantatges per a famílies nombroses -retorn del 3% de la compra en xecs Plusfresc sempre que la compra trimestral superi els 400 euros-. La botiga també compta amb altres serveis addicionals com el wifi gratuït pels clients amb targeta Plusfresc i el servei de compra en línia per a tots els clients.

Plusfresc inaugura la primera botiga a Cervera
comentaris