Torna la Ponent FEST a la Universitat de Cervera, centrada en l'emergència climàtica

El fil conductor de la fira d’aquest any és l’emergència climàtica i com se’n pot fer front des de l’Economia Social i Solidària, a partir de cinc temes centrals com: l’alimentació, el consum, el treball-oci, l’energia-indústria i l’habitatge-cures-comunitat
Una de les edicions anteriors de Ponent FEST - Foto: cedida per Ponent Coopera
photo_camera Una de les edicions anteriors de Ponent FEST - Foto: cedida per Ponent Coopera

La Ponent FEST torna el proper dissabte 28 de maig a la Universitat de Cervera. El fil conductor de la fira d’aquest any és l’emergència climàtica i com se’n pot fer front des de l’Economia Social i Solidària, a partir de cinc temes centrals com: l’alimentació, el consum, el treball-oci, l’energia-indústria i l’habitatge-cures-comunitat.

La fira recupera la normalitat i arriba a la seva quarta edició. L’objectiu de Ponent FEST, Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent, és visibilitzar l’economia social i cooperativa de les terres de Lleida, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També vol fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris.

Des d'aquest dimarts i fins al dia 13 de maig s’obre el període d’inscripció com a expositor a la fira, que enguany recupera la normalitat.

La participació com a expositor és gratuïta però cal una inscripció prèvia a través del formulari de la web ponentfest.cat

La Ponent FEST està oberta a la participació de totes les entitats, cooperatives, organitzacions, fundacions i altres agents que treballen amb criteris d’economia social i solidària, posant al centre de l’activitat els interessos de les persones, la societat i el medi ambient.

El programa inclou la mostra de projectes i entitats de l’Economia Social i una sèrie de rues on es visibilitzaran projectes que girin al voltant dels temes centrals de la fira i que poden donar resposta al repte de l’emergència climàtica.

El recinte firal ocuparà el pati principal de la Universitat de Cervera. L’objectiu de realitzar la Fira en un espai tant emblemàtic com la Universitat de Cervera és aprofitar l’oportunitat de donar a conèixer l’Economia Social i Solidària, envoltats d’un dels patrimonis més representatius de la comarca de la Segarra, a banda de potenciar la promoció d’aquest element de notable valor patrimonial a través de la celebració de la Fira en les seves instal·lacions.

La 4a edició de la Ponent FEST està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera i amb la col·laboració de la Paeria de Cervera.

Comentaris