29.06.2022 |
Territoris.cat

Prop de 200 persones participen en el Sopar de Gala Romà de Guissona

Dissabte dia 15 se celebra el XXI Mercat Romà de Iesso que té com a eix conductor Ròmul i Rem. La fundació de Roma

Guissona sopar Roma 1 interior
El sopar es va realitzar a la plaça Major, ambientada per a l'ocasió per tal d'endinsar els comensals a l'antiga Roma
Prop de 200 persones participen en el Sopar de Gala Romà de Guissona

Gairebé 200 guissonencs i guissonenques, avituallats amb la seva millor vestimenta romana, van gaudir aquest dijous de capvespres del Gran Sopar de Gala, en el marc del Mercat Romà de Iesso de Guissona.

L'Associació Gastronòmica la Manduca, amb la col·laboració de restaurant Nard, el Portal, el Cassolí i Cal Xuriguera de Palouet, van ser els encarregats d'elaborar el sopar, el qual es va realitzar a la plaça Major, ambientada per a l'ocasió per tal d'endinsar els comensals a l'antiga Roma.Mercat_Roma_Guissona cartell texte

A més del sopar, els assistents van poder gaudir d'un espectacle de circ i amb elements de foc a càrrec de la companya ToniTon i que també va comptar amb la col·laboració del públic.

La XV edició dels capvespres es tancarà aquest divendres amb l'espectacle de foc del Fakir Kirman.

Dissabte dia 15 de juliol tindrà lloc el XXI Mercat Romà de Iesso de Guissona que té com a eix conductor Ròmul i Rem. La fundació de Roma. El programa arrencarà a les 10 del matí amb l'obertura de les parades amb artesants i mestres d'ofici que començaran a donar vida al mercat oferint els seus millors productes per transportar els visitants al passat romà. A més, durant tot el dia es portaran a terme nombroses activitats per a tots els públics. 

Prop de 200 persones participen en el Sopar de Gala Romà de Guissona
comentaris