08.03.2021 |
Territoris.cat

Punt final al Camp de Treball Nacional 'Grafitis inclusius' de Cervera

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la participació d'una trentena de joves d'arreu de Catalunya
mural2
Punt final al Camp de Treball Nacional 'Grafitis inclusius' de Cervera

Des del passat 23 de juliol, la ciutat de Cervera compta amb un nou mural a l’avinguda de l’Esport, just davant de la piscina coberta.

Aquesta obra col·lectiva representa diferents atletes olímpics de la Grècia clàssica. Aten, tanmateix, a les múltiples diversitats que hi ha a la societat amb missatges escrits en més de 20 idiomes a favor de la igualtat d’oportunitats en l’esport.

La peça ​ha estat supervisada per l’artista lleidatana Cristina Fernández de Juan

El mural és fruit de l'esforç del Camp de Treball Nacional de Joventut 'Grafitis inclusius', que ha tingut a lloc entre els dies 11 i 25 de juliol. Aquest ha acollit un total de quinze noies i quatre nois de 14 a 17 anys, provinents de tot Catalunya.

mural avinguda Esport - Camp de Treball Joventut

Els joves han l'esmentada intervenció d’art urbà sobre un mur de pedra de més de 200 metres a l’avinguda de l’Esport. Tanmateix, han tingut l'oportunitat de participar en el dia a dia de les activitats que es fan a la Fundació Casa Dalmases i el Centre Ocupacional l’Espígol.

El Camp de treball ha estat organitzat per la Direcció General de Joventut i la gestió a càrrec de la cooperativa de lleure Quàlia

Punt final al Camp de Treball Nacional 'Grafitis inclusius' de Cervera
comentaris