En record de Francesc Domènech i Puig (Cervera 1933-2021)

El dissabte 20 de març va morir en la seva ciutat natal qui va estar un referent esportiu a Cervera i a Catalunya i una persona molt activa a nivell cultural
Francesc Domènech i Puig
photo_camera Francesc Domènech i Puig ens va deixar el passat 20 de març (Cedida per Paeria de Cervera)

Francesc Domènech va estar un referent esportiu en el nostre país, com a jugador i esportista, a més a més de formador d'esportistes de Cervera i comarca en diferents disciplines. Va ser una persona molt compromesa en l'àmbit de l'esport i la cultura.

Fou un dels fundadors del Club Bàsquet Cervera (1956), on romangué durant 29 anys, primer com a jugador i després com a entrenador. Destacà per la seva tasca en el bàsquet de formació i en el femení, va aconseguir l’ascens a Segona Divisió estatal de l’equip sènior femení.

L’any 1999 fou reconegut com a històric del bàsquet català i rebé la medalla Forjadors de la Història Esportiva de Catalunya

El pavelló poliesportiu de Cervera porta el seu nom com a mostra de reconeixement de les entitats i clubs esportius de la ciutat. Fou regidor electe de la Paeria de Cervera entre el 1979 i el 1983, en les primeres eleccions democràtiques, per la Unió de Centre Democràtic (UCD). 

La seva família agraeix les mostres de condolença i estima rebudes per tan trista pèrdua. Descansi en pau

Comentaris