Sant Guim de Freixenet obre al públic l'edifici modernista del sindicat

El pròxim 19 de juny està previst el concert de fi de curs dels alumnes de l'Escola Municipal de Música. El 6 d'agost està programat un altre concert de música clàssica a càrrec de l'Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior amb motiu del 125è aniversari del naixement d'Eduard Toldrà
Sindicat modernista de Sant Guim de Freixenet @Ajuntament
photo_camera Sindicat modernista de Sant Guim de Freixenet @Ajuntament

Visites programaades SindicatL'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet obre novament al públic l'edifici modernista del Sindicat el pròxim 1 de maig, de les 11 a l'1 del migdia. El programa, iniciat el passat 3 d'abril, és gratuït en aquesta primera fase, però caldrà fer reserva prèvia trucant a l'Ajuntament, 973 556035 o bé enviant un correu a [email protected].

L'objectiu de l'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet és donar a conèixer el patrimoni del municipi de la Segarra tres mesos després que el consistori i els propietaris del Sindicat signessin un contracte de cessió en règim de lloguer per un període de 60 anys.

 

Sindicat modernista de Sant Guim de Freixenet @AjuntamentSindicat modernista, centenari

L'edifici, projectat ara fa 100 anys per l'arquitecte Cèsar Martinell, el deixeble més jove de Gaudí, ofereix moltes possibilitats. L'Ajuntament preveu obtenir recursos per fer les obres de rehabilitació i transformació. De moment s'ha optat per oferir aquestes visites que, si tot va bé, han de permetre observar la transformació que anirà experimentant l'edifici durant els pròxims anys.

D'altra banda, pel pròxim 19 de juny està previst el concert de fi de curs dels alumnes de l'Escola Municipal de Música. El 6 d'agost està programat un altre concert de música clàssica a càrrec de l'Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior amb motiu del 125è aniversari del naixement d'Eduard Toldrà.

Comentaris