Sant Ramon destinarà 27.500 euros a les entitats del municipi

L'alcalde amb els representants de  l'associació de veïns i veïnes de Gospi
photo_camera L'alcalde amb els representants de l'associació de veïns i veïnes de Gospi

Amb la voluntat de fomentar l'activitat cultural i social del municipi, l'Ajuntament de Sant Ramon ha dut a terme la signatura dels convenis amb les entitats local per tal que puguin desplegar els seus programes d'activitats. Enguany el consistori ha modificat el procediment per atorgar els ajuts, que en l'anterior exercici es feia pagant les despeses que les entitats presentaven amb els corresponents justificants. A partir d'ara, l'Ajuntament és qui anticipa els diners a les associacions perquè realitzin les seves activitats i justificar-ho un cop acabades, amb la qual cosa les entitats no hauran d'avançar els diners de la seva tresoreria.

En aquest exercici l'Ajuntament de Sant Ramon ha acordat aportar a l'Associació de Joves La Mansa 7.500 euros, l'entitat del Futbol Sala 1.400 euros, l'associació de veïns de Viver un import de 2.100 euros, l'associació de dones un import de 900 euros, l'entitat Tennis Taula Portell un ajut de 650 euros, La Coral de Sant Ramon un import de 1.000 euros, i a l'AMPA de l'escola Mare de Déu de la Mercè 2.400 euros, per a les activitats del centre educatiu.

Com a entitats noves, s'ha creat l'associació de veïns i veïnes de Gospi, a la que el consistori ha atorgat 5.000 euros. I l'associació Unió de Portell, entitat que actualment està tramitant els estatuts, rebran 6.000 euros. Ambdues entitats tenen com a objectiu organitzar les festes majors, com ja fan l'associació de veïns de Viver.

A més, l'Ajuntament ha signat els convenis amb entitats fora del municipi, però que realitzen serveis per al municipi, com l'Associació Alba, que aquest any rebrà 507 euros, i l'Associació d'Esclerosi Múltiple per un import de 100 euros, com a col·laborant en la campanya Mulla't.

Segons explica l'alcalde del municipi de la Segarra, Aleix Bochaca, la col·laboració de l'Ajuntament amb les entitats és primordial perquè fan molta feina per al municipi dinamitzant activitats per a tota la població i donant vida al municipi, per la qual cosa el consistori ha destinat una partida de 27.557 euros a aquesta finalitat.

Comentaris