Sant Ramon fomenta l’associacionisme municipal amb ajudes per les entitats

L’Ajuntament ha invertit més de 26.000 euros per donar suport a diferents entitats de la població per realitzar activitats

Foto de grup amb les entitats-gener2021
photo_camera L'Ajuntament i les diferents entitats en la firma dels convenis d'ajut per l'any 2021

L'Ajuntament de Sant Ramon ha signat convenis de col·laboració amb les entitats municipals a les quals els garanteix una aportació econòmica que els hi permeti executar activitats per reactivar l’agenda cultural i social del municipi. L’any passat moltes d’aquestes van aturar la seva activitat, però van reconvertir la subvenció amb millores per l'entitat, sigui en infraestructures o en material fungible.

La Societat La Unió de Portell amb un pressupost de 7.067 euros va arreglar el Local Social repassant la teulada, rehabilitant la porta i augmentat la potència del subministrament elèctric. El Tennis Taula Portell va invertir en material esportiu i la inscripció d’equips federats gràcies als 1.000 euros d’ajut de l’Ajuntament.

L'Associació de Joves amb un pressupost de 8.000 euros, dels quals 7.500 foren subvencionats pel consistori, va projectar la cursa SantRUNmon i també la projecció del cicle cultural Música als jardins.

Als nuclis de Viver i Guspi es van invertir els ajuts en actes de Festa Major i arranjaments d’espais patrimonials com la Capella de Sant Cosme i Sant Damià.

Una altra de les entitats és la Coral de Sant Ramon que amb un pressupost de 1.565 euros  ajut de l'ajuntament de 1.000 s'han adaptat a la situació actual equipant-se de mitjans tecnològics que els hi permetessin no aturar l'activitat i seguir treballant de forma telemàtica. Finalment, a l'AMPA de l'escola s'ha concedit un ajut de 2.600 euros per a material fungible, llibres i mobiliari per a l’escola.

Tots els convenis de col·laboració amb les entitats del municipi s’han signat presencialment amb la participació de l'alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, i els respectius representants de les entitats. El cost total que l’ens ha invertit en entitats el 2020 ha estat de més de 26.000 euros, refermant el seu compromís amb l’associacionisme local.

Comentaris