27.05.2022 |
Territoris.cat

La Segarra continua augmentant la seva oferta en turisme rural

La casa Puig de Vallferosa, a Torà, i inaugurada dissabte passat, s'afegeix a les propostes d'allotjament "amb encant" de la comarca

El conseller comarcal de turisme assisteix a la inauguració inteior
A l'acte inaugural del nou establiment van assistir nombroses autoritats
La Segarra continua augmentant la seva oferta en turisme rural

L’oferta d’allotjaments a la Segarra continua creixent. Així, als gairebé seixanta allotjaments entre hotels, cases de turisme rural, cases de colònies, apartaments turístics i habitatges d’ús turístic, segons fonts comarcals, es va afegir dissabte el nou establiment de turisme rural Puig de Vallferosa.

Situat al municipi de Torà, la casa Puig de Vallferosa es va inaugurar dissabte 1 d’abril. El nou establiment està instal·lat en una antiga masia amb orígens al segle XIII i  té una capacitat per a vint persones.

L'acte d'inauguració va comptar amb diverses autoritats com el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a Lleida; l'alcalde de Torà, Magí Coscollola, així com altres alcaldes de la Segarra, o el conseller comarcal de Turisme, Vicenç Roig, a més de nombrosos veïns del municipi.

El municipi de Torà compta també amb el primer establiment de turisme rural de la Segarra: la Collita de Vallferosa, que actualment encara està en funcionament.

La Segarra continua augmentant la seva oferta en turisme rural
comentaris