La Segarra finalitza els camps de treball amb la participació de 12 municipis i 165 joves

Pintar bancs, arreglar camins o la rehabilitació d'espais, algunes de les tasques que han fet els joves voluntaris

CampTreball05 interior bona
photo_camera Pintar els bancs del poble és un dels treballs realitzats pels joves

Cervera, Guissona, Torà, Sant Guim de Freixenet, Sanaüja, Ribera d’Ondara, Talavera, Tarroja, Els Plans de Sió, Massoteres, Sant Ramon i Ivorra, són les poblacions que participen aquest estiu als camps de treball que organitza l'Oficina Jove de la Segarra, del Consell Comarcal, amb la col·laboració dels ajuntaments. La majoria d'aquests camps s'han realitzat del 26 al 30 de juny, si bé en alguns municipis es desenvoluparà en el mes d'agost. En total, formen part d'aquest projecte 165 joves de la comarca. 

A canvi, l'Ajuntament els paga l'abonament a les piscines o bé una entrada a PortAventura

Pintar bancs del poble, arreglar camins per anar amb BTT, rehabilitar espais pels mateixos joves o marcar rutes escolars segures, han estat algunes de les activitats que han fet aquests dies els joves voluntaris. Com a contrapartida, l’Ajuntament els paga l’abonament a les piscines municipals o bé una entrada a Port Aventura amb la resta de joves de la comarca, la qual tindrà lloc el pròxim 6 de setembre.

Des de l'organització dels camps valoren amb satisfacció el seu desenvolupament, ja que "els joves s’impliquen en les actuacions del seu municipi, prenen consciència de diferents temàtiques i s’activen durant l’estiu".

CampTreball02 texte 1CampTreball04 texte 2

Comentaris