El Servei d'Atenció Integral al col·lectiu LGBTIQ+ de la Segarra, presenta el seu pla d'acció

En aquest esdeveniment, el SAI de la Segarra va donar a conèixer tots els detalls d’aquest pla a escala comarcal que té com a objectiu principal guiar les polítiques comarcals en matèria de diversitat sexual i de gènere, entre altres accions
La I Conferència Nacional de la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI (1)
photo_camera La I Conferència Nacional de la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI - Foto: Consell Comarcal de la Segarra

El Servei d'Atenció Integral (SAI) al col·lectiu LGBTIQ+ del Consell Comarcal de la Segarra va participar activament aquest dimecres a la I Conferència Nacional de la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya, on va presentar el ‘Pla d'Acció LGBTIQ+ 2021-2025’, una bona pràctica de l’entitat que marca una fita en l'atenció a la diversitat sexual i de gènere a nivell comarcal.

En aquest esdeveniment, el SAI de la Segarra va donar a conèixer tots els detalls d’aquest pla a escala comarcal que té com a objectiu principal guiar les polítiques comarcals en matèria de diversitat sexual i de gènere, així com identificar i orientar pràctiques professionals que millorin l'atenció a les persones LGBTIQ+. L'estudi ha estat realitzat en col·laboració amb la consultora Gender and Lab i Genera; igualtat i participació.

El servei d’Atenció LGBTIQ+ de la Segarra, el primer del territori

El Servei d'Atenció al col·lectiu LGBTIQ+ de la Segarra va ser establert el juny del 2018 i es va convertir en el primer de la demarcació de Lleida en oferir atenció directa a la ciutadania, organitzar formació, realitzar campanyes de sensibilització i desenvolupar estudis i plans de treball.

L'agenda de la conferència va incloure temes rellevants com l'estrès i la resiliència en les minories, l'atenció a la diversitat religiosa dins del col·lectiu LGBTI+ i diàlegs oberts sobre estratègies professionals. La jornada va culminar amb la presentació del Model de servei de la Xarxa SAI LGBTI de Catalunya.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement