Tarroja s'incorpora al servei de recollida de brossa porta a porta

En paral·lel, també es reprèn aquest dilluns el projecte de compostatge comunitari que es va suspendre a conseqüència de la Covid-19, els usuaris podran tornar a dipositar les restes orgàniques en els compostadors, que es barregen amb les restes vegetals triturades que es generen de les esporgues
Els veïns i veïnes de Tarroja participen en la xerra dels tècnics de mediambient @CCSegarra
photo_camera Els veïns i veïnes de Tarroja participen en la xerra dels tècnics de mediambient @CCSegarra

Tarroja estrena aquest dilluns el nou servei de recollida de brossa porta a porta, un projecte que impulsa el Consell Comarcal de la Segarra. El passat dijous els veïns i veïnes del municipi van poder recollir els cubells que s'han d'utilitzar en el nou sistema de recollida selectiva. Gairebé el 75% de la població van recollir el cubell personalitzat per al dia del rebuig, els dilluns al vespre. Aquest cubell es diposita als diferents penjadors individuals que s'han habilitat. I per altra banda, s'ha equipat un compostador comunitari per a l'orgànica.

Cubells de recollida selecctiva a TarrojaPosteriorment, les tècniques responsables de l'àrea de medi ambient del Consell Comarca de la Segarra van realitzar una xerrada al Local Social, per poder resoldre els dubtes, i la manera de dur a terme correctament la separació de les diferents fraccions, hi van participar una trentena de veïns i veïnes.

En la reunió hi va participar el conseller comarcal de promoció econòmica, Josep Esquerra, que va destacar la importància per al foment del reciclatge. També va assistir l'alcaldessa de Tarroja, Imma Secanell, que agraeix l'esforç que s'està realitzant per part del veïnat i que caldrà un procés d'adaptació durant els primers dies.

Calendari de la recollida a la SegarraEn paral·lel, també es reprèn aquest dilluns el projecte de compostatge comunitari que es va suspendre a conseqüència de la Covid-19. Els usuaris podran tornar a dipositar les restes orgàniques en els compostadors, que es barregen amb les restes vegetals triturades que es generen de les esporgues.

Comentaris