06.05.2021 |
Territoris.cat

LA DIRECTIVA DE L’EMPRESA PASTORET OPTA AIXÍ AL PREMI NACIONAL I ALS IWEC AWARDS

Teresa Vallès, premiada a la fase territorial del Premi Dona Empresària

Teresa Vallès
Teresa Vallès directiva Pastoret i guanyadora del Premi Dona Empresària - Cedida pel Consell Comarcal de la Segarra
Teresa Vallès, premiada a la fase territorial del Premi Dona Empresària
Teresa Vallès, directiva de l’empresa de Sant Guim de Freixenet Pastoret, ha estat seleccionada per la seva trajectòria professional i empresarial com la guanyadora de la Direcció Territorial de Catalunya del Premi Dona Empresària CaixaBank 2020, que reconeix el talent i l'excel·lència professional d'empresàries a Espanya referents per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d'innovació i lideratge transformador.
Amb aquesta distinció, Vallès opta ara al Premi Nacional Dona Empresària i a ser una de les representants del IWEC Awards de la International Women's Entrepreneurial Challenge, la xarxa mundial de dones empresàries líders de tot el món que cooperen a nivell global per a ajudar a crear i distribuir la riquesa empresarial. El certamen se celebrarà de forma virtual entre el 9 i el 10 de desembre.
Pastoret de la Segarra, fundada al 1992, produeix actualment 300.000 productes al dia, seguint pautes artesanals, que distribueix a les principals grans distribuïdores a Espanya i està present a Portugal, França, Regne Unit, Bèlgica i Hong Kong.

Teresa Vallès, premiada a la fase territorial del Premi Dona Empresària
comentaris