16.08.2022 |

DEL 5 D'AGOST A L'11 DE SETEMBRE

Tot a punt per a la segona edició del laberint de palla de Sant Ramon

Una activitat lúdica impulsada per part de La Mansa, l'associació de joves de Sant Ramon

Laberint de palla de Sant Ramon. Fotografia: La Mansa.
Laberint de palla de Sant Ramon. Fotografia: La Mansa.
Tot a punt per a la segona edició del laberint de palla de Sant Ramon

Des del 5 d'agost, i fins a l'11 de setembre, segarrencs i forans poden gaudir d'una nova edició del laberint de palla de Sant Ramon.

Una proposta lúdica que connecta amb el medi rural i repeteix després de l'èxit de l'edició 2021

La seva organització ve de la mà de La Mansa, l'associació de joves del municipi, que proposen als equips participants descobrir els secrets de la saga Trestombs, la família de picapedrers que van construir el Santuari de Sant Ramon; i trobar la sortida del laberint en menys de 30 minuts.

En aquesta segona edició, el laberint ha ampliat les seves dimensions i comptarà amb un entramat elaborat a partir de 450 bales de balla —150 més que l’any passat— de 300 quilos cadascuna.

Per sortir del laberint de palla, les persones participants hauran d'utilitzar tot el seu enginy, orientació i una bona dosi de destresa.

El laberint romandrà obert de dijous a diumenges, de 18.00 a 22.00 hores

L'entrada té un cost de 5 euros per persona, menys pels menors de cinc anys que hi podran accedir gratuïtament. Per participar-hi, caldrà fer reserva prèvia a través del seu lloc web

El Laberint de palla de Sant Ramon està ubicat darrere el Santuari de Sant Ramon, agafant la carretera que va direcció Sant Guim de Freixenet, i és apte per a tots els públics, des de famílies fins a grups d’amics.

El seu objectiu és dinamitzar el món rural com un espai d’oci i aprenentatge. En la primera edició, el 2021, hi van passar uns 1.782 participants de tot Catalunya i en aquella ocasió, els equips havien de descobrir la saga de la família Nonat.

Tot a punt per a la segona edició del laberint de palla de Sant Ramon
comentaris