L'Associació Alba i l'ajuntament de Torrefeta i Florejacs seguiran col·laborant

L'Associació Alba cobrirà les tasques de neteja i jardineria del municipi
photo_camera L'Associació Alba cobrirà les tasques de neteja i jardineria del municipi.

Torrefeta i Florejacs renovarà el conveni amb l'Associció Alba, entitat que cobrirà els serveis de jardineria i neteja del municipi.

El consistori ho va aprovar per unanimitat al ple de dilluns 11 de febrer, i va agrair a l’entitat la professionalitat amb la que realitzen les tasques i va anunciar la voluntat de continuar mantenint aquesta relació contractual mentre sigui possible.

Aquesta associació té com a objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d'exclusió, partint de les seves necessitats i els seus interessos i els de les seves famílies, amb la finalitat d'aconseguir el seu màxim desenvolupament humà i la seva màxima inclusió dins la societat. En aquest sentit, per tal de garantir la inserció laboral d'aquestes persones i promoure la inclusió social, tenen convenis de col·laboració amb ajuntaments com el de Torrefeta i Florejcs, però també amb particulars i empreses.

Els pressupostos del 2019: millora de camins i carrers

L'ajuntament de Torrefeta i Florejacs va aprovar el mateix dilluns el pressupost per l’any 2019. Aquest és de 850.000 € i contempla l’execució de la portada d’aigües de Palou a Selvanera, així com la coberta de l’aparcament a l’ajuntament i diverses actuacions de millora en camins i carrers del municipi.

comentaris