07.10.2022 |
Territoris.cat

Un Tour Virtual de 360 graus promocionarà Montfalcó Murallat a la Segarra

Una empresa especialitzada ha dut a terme una prova pilot d'un tour virtual i fotografia esfèrica de 360 graus

Montfalco murallar tour 360 interior
L’empresa Portal Vista va fer una sessió fotogràfica el passat 19 de novembre
Un Tour Virtual de 360 graus promocionarà Montfalcó Murallat a la Segarra

L’empresa Portal Vista, especialitzada en la creació de Tours Virtuals Professionals, ha dut a terme una prova pilot a la petita població de Montfalcó Murallat d’un tour virtual i fotografia esfèrica de 360 graus. La sessió fotogràfica, realitzada el divendres 19 de novembre, permetrà visualitzar amb tota mena de detalls aquest lloc, un dels punts més emblemàtics de la Segarra. 

Montfalcó, municipi de les Oluges, és una de les poblacions emmurallades millor conservades de Catalunya i ha estat declarada Bé Cultural d’Interès Nacional. És un excepcional exemple de vila closa que conserva el mur perimetral al qual s’adossen, en l’interior, una quinzena de cases. Amb una única porta d’entrada, l’interior s’estructura entorn una plaça central i un carrer que la rodeja. L’antic forn comunal i l’església de Sant Pere, recentment restaurada, completen el conjunt monumental.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i l’Ajuntament de les Oluges ofereixen visites guiades a Montfalcó prèvia reserva.

Les panoràmiques de 360 graus de visió poden estar enllaçades de forma interactiva amb altres imatges i crear un passeig virtual que permet navegar d’un punt a l’altre creant una presentació completa d’un indret.

Un Tour Virtual de 360 graus promocionarà Montfalcó Murallat a la Segarra
comentaris