La Tupina, protagonista de les III Jornades Gastronòmiques de la Segarra

Fins al 20 de novembre, nou restaurants de la comarca oferiran menús elaborats amb aquesta fórmula culinària

Jornades Gastronómiques de la Segarra 1 inteior
photo_camera El taller per aprendre a fer la Tupina va anar a càrrec de l'expert Xavier Porredon

El Centre d'Innovació i Promoció de la Producció Agroalimentària a Cervera va acollir divendres passat dia 21 la primera de les activitats de les III Jornades Gastronòmiques a la Segarra i que va consistir en un taller per aprendre a fer la Tupina, a càrrec de l'expert Xavier Porredon. El vicepresident primer al Consell, Josep Llobet, va ser l'encarregat de presentar el taller, el qual es va cloure amb un tastet a càrrec del Restaurant Antic Forn de Cervera.Jornades Gastronómiques de la Segarra texte

El taller va esdevenir el tret de sortida a les Jornades que es projectaran a la Segarra fins al 20 de novembre i que tenen com a objectiu donar a conèixer la Tupina i els diferents restaurants que participen en el projecte.

Una caminada el pròxim 30 d'octubre serà la pròxima activitat

Durant un mes, fins a 9 restaurants d'aquesta comarca oferiran menús elaborats amb Tupina i amb preus més barats que oscil·laran entre els 10 € i els  25 €.

La pròxima activitat està prevista per al 30 d'octubre i consistirà en una caminada amb inscripcions gratuïtes al voltant de la descoberta del territori de la mà de Dani Espejo de Sikarra Nostra.

Per tancar el programa, la darrera activitat tindrà lloc el 4 de novembre, amb un Sopar de maridatge amb el Celler Comalats al Restaurant La Mallola de Sanaüja. 

Les jornades s'organitzen des de l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal i compten amb el suport  de la Paeria de Cervera, BonArea, Consorci LEADER i els diferents restaurants de la comarca que participen.

comentaris