28 de maig

La Universitat de Cervera acollirà la 4a edició de la Ponent FEST

Comptarà amb més de 30 expositors, diverses xerrades i actuacions musicals

Presentació de la 4a edició de Ponent FEST
photo_camera Presentació de la 4a edició de Ponent FEST

El dissabte 28 de maig, la Universitat de Cervera serà l'escenari escollit per acollir la 4a edició de la Ponent FEST, la Fira d'Economia Social i Transformadora de Ponent.

Es recupera el format original tornant la mostra de projectes i entitats de l'Economia Social

La Universitat de Cervera acollirà més d'una trentena de projectes, entre cooperatives, fundacions i entitats que treballen en l'àmbit de l'economia social i el cooperativisme, entre elles algunes noves cooperatives que han nascut l'últim any al territori amb l'assessorament de l'ateneu cooperatiu Ponent Coopera.

Els organitzadors defensen la celebració d'aquest esdeveniment com una manera de promocionar totes aquestes iniciatives de Ponent i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania.

També es vol fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris.

El fil conductor de la fira d'aquest any és l'emergència climàtica i com se'n pot fer front des de l'Economia Social i Solidària, a partir de cinc temes centrals com: l'alimentació, el consum, el treball-oci, l'energia-indústria i l'habitatge-cures-comunitat

Com a novetat d'aquest any, la part de continguts de la IV Ponent FEST s'estructurarà a partir del que s'han anomenat RUESS, on es visibilitzaran projectes que girin al voltant dels temes centrals de la fira i que poden donar resposta al repte de l'emergència climàtica.

Comentaris