El veïnat del municipi de Sant Ramon aprèn com combatre els incendis a la llar

En el marc d'una segona jornada que es va celebrar el passat dissabte 20 d’abril amb una presència destacada de veïns i veïnes del municipi

Els assistents van aprendre a utilitzar correctament els extintors per a combatre el foc - Foto: Bombers (Sant Ramon)
photo_camera Els assistents a la jornada van aprendre a utilitzar correctament els extintors per a combatre el foc - Foto: Bombers

La segona jornada en matèria de protecció civil organitzada per l'Ajuntament de Sant Ramon, centrada en la prevenció i lluita contra els incendis domèstics, ha conclòs amb èxit. La sessió, celebrada el passat dissabte 20 d'abril, va comptar amb una destacada assistència de veïns i veïnes del municipi.

Els encarregats de conduir la jornada formativa van ser els bombers voluntaris veterans Antoni Comella i Josep Maria Pulido, acompanyats pel cap de l'agrupació de bombers voluntaris de Cervera, Albert Pujol, i el cap del parc de bombers voluntaris de Guissona, Joan Tines. Amb la seva extensa experiència i coneixement en la matèria, van oferir una formació exhaustiva i enriquidora.

La primera part de la formació va estar dedicada a la teoria dels incendis domèstics, destacant les estratègies per evitar-los i gestionar-los amb eficàcia. Amb una presentació didàctica i interactiva, els bombers van involucrar activament el públic, fomentant la participació i la comprensió dels conceptes clau.

Segona jornada impartida a Sant Ramon per combatre els incendis - Foto: CC de la Segarra
Segona jornada impartida al municipi de Sant Ramon en matèria de protecció civil - Foto: Bombers


La segona part de la jornada va posar l'accent en la pràctica, amb els assistents aprenent a utilitzar correctament els extintors per a combatre el foc de manera segura i efectiva. Aquesta sessió pràctica va ser valorada molt positivament pels participants, que van adquirir habilitats pràctiques essencials per fer front a situacions d'emergència.

L'alcalde del municipi, Josep M. Ribera, va inaugurar la jornada amb paraules d'agraïment als bombers per la seva dedicació i expertesa, així com a l'empresa Star Foc per cedir els extintors necessaris per a la part pràctica de la formació.

Les pròximes dues jornades previstes inclouran sessions amb el cos de Mossos d'Esquadra i el personal de protecció civil, reforçant encara més els coneixements i les capacitats de la comunitat en matèria de seguretat.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement