Vestim Segarra genera una nova proposta col·lectiva a través d'una sessió de moda

Vestim Segarra col·lecció @VestimSegarra
photo_camera Vestim Segarra col·lecció @VestimSegarra

Vestim Segarra col·lecció 1 @VestimSegarraA causa de la Covid-19, l'any passat l'Associació de Dissenyadors de Moda i Complements de la Segarra desestimava la possibilitat de realitzar el seu festival anual: el Vestim Segarra. Una proposta que des del 2017 s'havia anat desenvolupant a mans de diverses dissenyadores de la zona, juntament amb el suport del Consell Comarcal de la Segarra.

Actualment, l'Associació disposa de 10 dissenyadores de diferents parts de l'Oest de Catalunya. Algunes d'elles, ara, es reuneixen per aportar un nou format que els permeti presentar les seves col·leccions de temporada i mostrar les seves marques al públic.

Les seves obres són de km0 amb una base sostenible. Advoquen per una compra conscient que respecti el medi i les persones

Vestim Segarra col·lecció 2 @VestimSegarraEs tracta de 4 joies (joieria d'autor), Oncredule (sabates artesanals), Marta Huerta (moda femenina local), Mireia Rius (complements artesanals), Marina Codina (festa i núvia) i Gemma Oriol (moda femenina sostenible).

Totes elles han unit les seves peces per formar diversos conjunts en format editorial, fotografiats per Georgina Puig i estilitzats per la perruquera Mònica Llanes (perruqueria Perr-tu) i la maquilladora Rosa Maria López. La sessió s'ha fet a Pleta de les Pallargues, seguint amb la línia del foment al paisatge segarrenc.

El Vestim Segarra

Vestim Segarra és un festival creat per mostrar la moda de Ponent potenciant al mateix temps el paisatge segarrenc. La proposta es duia a terme, des de l'any 2017, a finals de primavera, i la moda s'envoltava d'altres conceptes com l'art, la dansa, la música i la gastronomia.
 

Comentaris