16.01.2022 |
Territoris.cat

Una vintena d'estands de degustació de vi i gastronomia, a la fira Tast'Cellers de Cervera

Aquest dissabte dia 2 de juliol, organitzat per establiments de la ciutat i amb cellers de proximitat

presentació Tast Celler Cervera interior
La presentació va tenir lloc al celler de la botiga La Moderna del Carrer Major de Cervera
Una vintena d'estands de degustació de vi i gastronomia, a la fira Tast'Cellers de Cervera

Aquest dissabte dia 2 de juliol se celebrarà Tast'Cellers, la 1a Fira del Vi de Cervera, a la qual participaran 12 estands de degustació de vi i 8 estands de degustació gastronòmica de restaurants de la ciutat que es trobaran al llarg del carrer MajorLa presentació de la iniciativa ha tingut lloc aquest dimarts al celler de la botiga La Moderna del Carrer Major i ha anat a càrrec del paer en cap, Ramon Royes; la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo; el sommelier Juanjo Ceresuela, del restaurant La Cosa Nostra; Eva Segura, de Bernau Herbes; i Jordi Lloberes, de la botiga La Moderna.cartell Tast Celler texte

Per nou euros, els visitants podran gaudir de quatre degustacions de vi o gastronomia i quedar-se amb la copa de vidre

Segons els organitzadors, pel mòdic preu de 9 euros els visitants podran gaudir de quatre degustacions de vi o gastronomia i quedar-se amb una copa de vidre de qualitat. Si no es vol, la copa es podrà retornar per un valor de 4 euros, mentre que els tastets tindran un cost d’1,25 euros per tiquet.

La majoria de cellers participants són de proximitat, de Costers del Segre, tot i que també n’hi haurà dos del Penedès i un del Montsant.

El programa ofereix també una xerrada sobre el vi i la vinya o la possibilitat de fer tastos al campanar

El programa inclou també activitats complementàries com una visita guiada al carrer Major, la xerrada El vi i la vinya a la Segarra amb la historiadora M. Teresa Salat, actuacions musicals i dos originals tastos al campanar, un de vins a les 20 hores i un de combinats a les 23 hores.

Tast’Cellers està organitzat pels establiments locals Restaurant La Cosa Nostra, Bernau Herbes i La Moderna del Carrer Major, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera.

Una vintena d'estands de degustació de vi i gastronomia, a la fira Tast'Cellers de Cervera
comentaris