11.08.2022 |
Territoris.cat

La XVIII Festa de la Teranga de Guissona té una gran participació

Aquest cap de setmana Guissona, i fins avui a la tarda, s'ha celebrat la XVIII Festa de la Teranga, trobada que mostra l’agraïment per l’acollida de les persones d’origen senegalès a aquesta població de la Segarra.

Guissona celebra la XVIII Festa de la Teranga
Guissona celebra la XVIII Festa de la Teranga
La XVIII Festa de la Teranga de Guissona té una gran participació

La XVIII Festa de la Teranga s’inicià el dissabte 23 de juliol i està tenint una gran número de visitants. Tanmateix, ha comptat amb la presència de diverses autoritats, com ara l’Alcalde de Guissona i President del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva, el President de la Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i l’Urgell, Papa Ansou Fall, i dos ministres del Senegal, Khoudia Mbaye, Ministra de Promoció de la Inversió, Societats i Desenvolupament, i Diène Farba Sarr, Ministre de Renovació Urbana, Habitatge i Qualitat de vida.

La Festa de la Teranga és una de les iniciatives de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i l’Urgell

Durant els tres dies de la Festa s’han desenvolupat diverses conferències que tractaven el projecte de construcció d’habitatges al Senegal i les estratègies i oportunitats d’inversió en aquest país. Al llarg de les tres jornades s’ha pogut gaudir d’un dinar de germanor, una mostra gastronòmica de la cuina senegalesa, un concert i un sopar de gala.

La Festa és una de les iniciatives de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i l’Urgell, la qual, des de la seva formació l’any 1999, treballa per donar a conèixer la cultura i les tradicional senegaleses.

La XVIII Festa de la Teranga de Guissona té una gran participació
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement