La XVIII Festa de la Teranga de Guissona té una gran participació

Aquest cap de setmana Guissona, i fins avui a la tarda, s'ha celebrat la XVIII Festa de la Teranga, trobada que mostra l’agraïment per l’acollida de les persones d’origen senegalès a aquesta població de la Segarra.

Guissona celebra la XVIII Festa de la Teranga
photo_camera Guissona celebra la XVIII Festa de la Teranga

La XVIII Festa de la Teranga s’inicià el dissabte 23 de juliol i està tenint una gran número de visitants. Tanmateix, ha comptat amb la presència de diverses autoritats, com ara l’Alcalde de Guissona i President del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva, el President de la Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i l’Urgell, Papa Ansou Fall, i dos ministres del Senegal, Khoudia Mbaye, Ministra de Promoció de la Inversió, Societats i Desenvolupament, i Diène Farba Sarr, Ministre de Renovació Urbana, Habitatge i Qualitat de vida.

La Festa de la Teranga és una de les iniciatives de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i l’Urgell

Durant els tres dies de la Festa s’han desenvolupat diverses conferències que tractaven el projecte de construcció d’habitatges al Senegal i les estratègies i oportunitats d’inversió en aquest país. Al llarg de les tres jornades s’ha pogut gaudir d’un dinar de germanor, una mostra gastronòmica de la cuina senegalesa, un concert i un sopar de gala.

La Festa és una de les iniciatives de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i l’Urgell, la qual, des de la seva formació l’any 1999, treballa per donar a conèixer la cultura i les tradicional senegaleses.

Comentaris