29.06.2022 |

Zajar Yakovyna, guanyador del Concurs de Fotografia Documental GUAITA!

Es tracta de la primera edició d'aquest Premi de fotoperiodisme i fotografia documental, organitzat pel Pla Educati d’Entorn de Guissona i el Pla Educatiu d’Entorn de Cervera

Zajar Yakovyna
Zajar Yakovyna
Zajar Yakovyna, guanyador del Concurs de Fotografia Documental GUAITA!

Zajar Yakovyna, alumne de FEDAG Guissona, ha estat el guanyador del premi de fotoperiodisme i fotografia documental GUAITA!

L'obra guanyadora és 'Camió de solidaritat', que mostra l’interior d’un camió carregat de provisions per desplaçar-se de Guissona a Ucraïna

Gairebé 80 fotografies d’alumnat de 4t d’ESO dels centres de secundària de la Segarra han participat en aquesta primera edició del concurs, que pretén fomentar l'esperit crític i la presa de consciència de l'entorn de l'alumnat a través de la fotografia.

A partir d'un treball previ, l'alumnat ha posat en pràctica el concepte de fotoperiodisme i fotografia documental per capturar les fotografies que han presentat al concurs.

Yakovyna ha estat guardonat amb una càmera compacta GoProHero 10 i, a més, la seva classe rebrà la visita del youtuber igualadí @willy_foxx, un referent de l’audiovisual i l’esport d’aventura.

La foto guanyadora i la resta de fotografies seleccionades es poden veure a l’exposició, que es va inaugurar el dimecres dia 1 al Museu de Guissona. Serà visitable fins al dia 12 de juny a Guissona, i del 14 al 26 de juny al Museu de Cervera.

Zajar Yakovyna, guanyador del Concurs de Fotografia Documental GUAITA!
comentaris