La Biblioteca de Torrefarrera contempla ampliar l'oferta cultural

L'espai ha registrat l'entrada de 14.491 persones des de la seva obertura i 676 carnets donats d'alta
L'interior de la Biblioteca de Torrefarrera ©AjTorrefarrera
photo_camera L'interior de la Biblioteca de Torrefarrera ©AjTorrefarrera

La Biblioteca de Torrefarrera celebra la gran acceptació que ha obtingut per part dels visitants des de la seva obertura. L'espai registra 14.491 visites en el marc del seu primer trimestre obert i 676 carnets.

L'equipament es va inaugurar al desembre de l'any passat i des de la seva posada en funcionament no ha deixat de créixer en usuaris, fons documental i iniciatives culturals

L'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre ha valorat la notable resposta de la ciutadania vers la nova infraestructura: "la biblioteca, tot i ser molt gran, està plena molts dies, especialment les tardes amb joves estudiants". Per això, la biblioteca es planteja ampliar l'oferta cultural.

Respecte a l'equipament, l'edifici té dues plantes i ocupa un total de 992 metres quadrats. Ubicat al carrer Corts Catalanes, s'ha construït aprofitant una estructura existent que s'ha remodelat i ampliat. Tanmateix, la coberta de l'espai incorpora lluernes per millorar la qualitat de l'espai interior i s'hi instal·laran plaques solars per fer l'equipament més sostenible. Per altra banda, la planta baixa es destina als espais d'ús independent, com són la sala polivalent i l'aula de formació, i als espais comuns d'acollida de la biblioteca, amb l'àrea de revistes i la zona infantil. 

L'interior de la Biblioteca de Torrefarrera ©AjTorrefarrera
L'interior de la Biblioteca de Torrefarrera ©AjTorrefarrera

Comentaris