17.01.2022 |
Territoris.cat

El 5è Festival Re-Sona de Torrefarrera retorna als seus orígens obrint-se a tots els públics

El grup lleidatà Mesmerians guanya el Concurs Re-Sona, que té com a premi la gravació d'un EP

ReSona_2016_001_VR interior
La Diputació ha acollit aquest dimecres la presentació del Festival d'enguany
El 5è Festival Re-Sona de Torrefarrera retorna als seus orígens obrint-se a tots els públics

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació del cinquè Festival Re-Sona de Torrefarrera, per al proper 30 d’abril i que està organitzat l’Ajuntament de Torrefarrera i l’Associació Cultural Re-Sona.

L’acte ha comptat amb el vicepresident quart de la Diputació de Lleida i alcalde de la localitat, Jordi Latorre, i del regidor i president de l’Associació Re-Sona, Jaume Casanoves, així com altres membres de l'associació.

Com a novetats, s'ha destacat el nou format i l’orientació del festival d'enguany, amb una oferta musical més oberta i accessible, amb grups locals i emergents, grups consolidats i combinació d’actes culturals per a públics de totes les edats

El programa musical inclou activitats de dia i a l’aire lliure totalment gratuïtes a partir de les dotze del migdia amb un vermut electrònic a la plaça Miremont.

L'organització ha previst trasllats gratuïts d'autobusos entre Lleida i Torrefarrera

Després l’actuació del Màgic Arnau, que combina l’il·lusionisme i l’humor. A la tarda, es farà portes obertes a les noves instal·lacions de la ràdio EMUN FM i les actuacions musicals com LJubliana & The Seawolf i Skull & Bones Dj’s. A partir de les nou del vespre, començarà el concert de nit a la sala social del consistori amb les actuacions de San Josex, Mucho i Sanjays.

El preu de les entrades, s'han posat a la venda 500, han baixat respecte les edicions anteriors. Per facilitar la mobilitat i la seguretat dels assistents, s’han previst trasllats gratuïts d’autobusos entre Lleida i Torrefarrera. Els interessats s’hi podran registrar via Facebook.

Paral·lelament, l’organització oferirà també una Fira de Cervesa Artesana i una Fira Gastronòmica dins del centre històric de la localitat.

Aquest dimecres també s’ha anunciat el guanyador del Concurs Re-Sona, havent resultat guanyador el grup lleidatà Mesmerians que combina el soul amb una base d’influència dels anys seixanta. El premi consisteix en la gravació d’un EP (un format de gravació musical) en un estudi professional i obrir els concerts de nit del Festival Re-Sona el dia 30 d’abril. 

El segon lloc ha estat pel grup de pop-rock Spring Riot, que tocaran a la Festa Major del Setembre de Torrefarrera, mentre que la tercera posició ha recaigut en The Chronikles, la quarta posició per Des’acords i el cinquè lloc per a Devil’s Band.

El 5è Festival Re-Sona de Torrefarrera retorna als seus orígens obrint-se a tots els públics
comentaris