31.07.2021 |
Territoris.cat

Tot a punt per a LaTemporada, la programació estable d'arts escèniques i música de Lleida

El Teatre de La Llotja de Lleida ha acollit ahir la presentació de la programació d'arts escèniques i música dels equipaments municipals Teatre de l'Escorxador, Teatre de la Llotja i Auditori Enric Granados per al període de gener a juny del 2018

teatre1
Presentació de la programació de LaTemporada 2018
Tot a punt per a LaTemporada, la programació estable d'arts escèniques i música de Lleida

Ahir al matí, el Teatre de la Llotja de Lleida va acollir la presentació de LaTemporada, la programació d'arts escèniques i música de gener a juny del 2018 de la Llotja, l'Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre Municipal de l'Escorxador

Entre els tres equipaments culturals es té previst donar visibilitat a seixanta-tres espectacles i concerts amb la venda de 38.370 butaques.

Una de les novetats de la temporada és la unificació del sistema de ticketing o venda creuada, que permetrà que en qualsevol dels equipaments es pugui comprar l'entrada per a qualsevol espectacle de LaTemporada.

LaTemporada donarà ales a grans produccions i al talent local. Acollirà a clàssics de tots els temps com 'Bodas de sangre', 'Frankenstein', 'Cyrano' i 'Othelo', i a creacions contemporànies com 'Mur', 'La edad de la ira' o 'The Touching Community'.

També inclourà a companyies lleidatanes com Íntims Produccions, La Baldufa, Zum Zum Teatre o Cametes Teatre, i agrupacions locals com l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell, la Banda Municipal de Lleida, la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida, Lleidart Ensemble, el Duo Atzur, Veus.Kat o el Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados.

Lleida es convertirà, així, en un escenari de primer nivell amb produccions del Teatre Nacional de Catalunya, del Teatre Lliure, del Festival Temporada Alta i Bitó Produccions.

Als escenaris lleidatans es representaran 13 obres teatrals, 3 espectacles de dansa, 3 escorxadijous, 1 de circ, 4 de familiars, 2 òperes, 1 teatre musical, 1 espectacle de cabaret. 

Per altra banda, el Teatre de la Llotja acollirà cinc funcions escolars aquesta temporada, de la mateixa manera que ja s'estan duent a terme als altres equipaments d'arts escèniques.
 

La programació d'arts escèniques s'articula en eixos temàtics: la memòria, la família, la diferència, les relacions humanes, la dona, el poder i l'ambició

Tot a punt per a LaTemporada, la programació estable d'arts escèniques i música de Lleida