Aitona comença les obres per eixamplar el carrer Sant Gaietà

Amb deficiències en l'estructura, l'aparició d'esquerdes tant a la calçada com al mur de sosteniment del carrer van fer accelerar l'actuació

Obres Aitona texteAquesta setmana han començat les obres al carrer de Sant Gaietà d'Aitona per tal d'assegurar la seva estabilitat i millorar la seguretat de la plataforma. Els treballs permetran eixamplar el carrer fins a cinc metres d'amplada.

Segons fons municipals, aquest carrer del nucli antic del municipi presentava fins ara deficiències en l'estructura, si bé va ser l'aparició d'esquerdes tant a la calçada com al mur de sosteniment del carrer la causa d'haver accelerat aquesta intervenció, la qual és finançada íntegrament per la Diputació de Lleida.

Amb la millora de les condicions d'estabilitat de la via i el seu eixamplament fins a proporcionar un pas mínim de cinc metres, el carrer Sant Gaietà guanyarà en seguretat de cara al pas de vianants i vehicles, al mateix temps que afavorirà el possible trànsit de vehicles sanitaris o d'emergències.

L'alcaldessa Rosa Pujol, ha valorat que "les obres són per millorar l'estabilitat del carrer, però també ens permetran eixamplar-lo i això farà més fàcil la circulació a peu i en vehicles".

Comentaris