El Centre de Serveis per a la gent gran d’Aitona està previst que es comenci a construir el 2019

Antic col·legi Francesc Feliu ons'habilitarà el Centre per la gent gram
photo_camera Antic col·legi Francesc Feliu on s'habilitarà el Centre per la gent gran

L’Ajuntament d’Aitona ha anunciat que té previst construir un nou equipament per a la gent gran a les instal·lacions de l’antic col·legi Francesc Feliu, de titularitat municipal. Un cop el projecte estigui aprovat, l’objectiu marcat pel consistori és començar els treballs d’adequació a principis del 2019.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, ha explicat que amb aquest nou equipament apostem com a equip de govern per potenciar i aprofitar un espai municipal que fins ara es trobava en desús. A més, Pujol avança que l’espai neix no només per donar resposta al col·lectiu de gent gran del municipi sinó també per ampliar l’oferta d’equipaments i serveis de primer nivell com la Llar d’Infants o el futur Centre de Servei.

D’aquesta manera, el nou Centre de Serveis d’Aitona està previst que ofereixi a la gent gran prestacions com serveis de cuina i bugaderia, a més d’altres que es puguin afegir segons la demanda com podologia o perruqueria.

La intenció és que els avis i avies puguin estar-se al centre durant tot el dia, ja que no funcionarà com a residència d’interns.

Comentaris