Aitona invertirà 150.000 euros en la millora de camins municipals

Amb l'actuació, l'Ajuntament vol dotar el poble d'una xarxa de camins segura, accessible, plenament transitable i que doni resposta a les necessitats dels agricultors i la població

camins aitona 1 interiro
photo_camera El pla de millores inclou el manteniment així com la  construcció  de  noves  cunetes i la  neteja  de  les existents

L'Ajuntament d'Aitona ha endegat un pla per a la millora i posada a punt de la xarxa de camins municipals. Així, en els pròxims mesos es duran a terme diversos treballs d'arranjament i adequació de diversos camins del poble en una actuació que comptarà amb una inversió prevista d'uns 150.000 euros.

L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, ha destacat que "el pla de millores dels camins municipals representa l’aposta més gran pel manteniment i la millora de camins que es duu a terme a Aitona en molts anys i, en aquest sentit, vol ser un dels projectes estratègics d'aquest 2017". Pel que fa a la inversió estimada de 150.000 euros, Pujol assegura que "aquesta partida tan important no hauria estat possible sense la reducció de l’endeutament assolida al llarg dels darrers anys". 

Al marge de realitzar tasques de manteniment, el pla de millores inclou la construcció de noves cunetes, malmeses pel pas del temps,­ i la neteja de les existents.

Segons fonts municipals, amb aquesta actuació l'Ajuntament "posa novament de manifest el seu compromís amb el desenvolupament i potenciació de l'agricultura i l'activitat rural, un dels principals motors econòmics del poble". 

A més, l'Ajuntament ha editat un díptic informatiu detallant aquest pla de millores dels camins municipals i demanant la col·laboració i comprensió dels veïns per les molèsties que aquests treballs puguin ocasionar. El consistori també ha difós un seguit de recomanacions per a garantir un bon manteniment i conservació dels camins municipals.  

Comentaris