07.12.2022 |
Territoris.cat

Aitona posa en marxa un curs d'atenció sociosanitària 

Un grup de quinze persones participen en la formació per obtenir el certificat acreditatiu per treballar en residències d'ancians

Certificat Aitona interior
Les classes s'imparteixen a les antigues escoles Francesc Feliu
Aitona posa en marxa un curs d'atenció sociosanitària 

Les antigues escoles Francesc Feliu d'Aitona acullen un curs d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i al qual assisteixen un grup de quinze persones. 

Els participants en el curs obtindran el certificat de professionalitat, titulació mínima que tota persona que treballa en una residència o centre similar haurà de disposar a partir del 2017. La formació consta de cinc mòduls que suposen un total de 450 hores i la competència general assolida és la capacitació per a poder atendre persones dependents en l’àmbit sociosanitari tot aplicant procediments per al manteniment de l'autonomia dels ancians i la millora de les seves relacions amb l’entorn.

L'Ajuntament d'Aitona i la Fundació per a la Formació i l'Estudi Paco Puerto han signat un conveni de col·laboració a través del qual se subvencionen dos dels mòduls que inclou el curs. Actualment hi ha 15 persones que assisteixen a les classes i s'espera que els mòduls formatius i de pràctiques finalitzin el pròxim mes de desembre.

Aitona posa en marxa un curs d'atenció sociosanitària 
comentaris