S'estrena 'Tros' la pel·lícula de Pau Calpe, rodada entre Alcanó i Sarroca de Lleida

L’estrena a Lleida serà el dissabte 19 de febrer a les set de la tarda a la Sala de Ball d’Alcanó i comptarà amb la participació del director i alguns dels actors de la pel·lícula
Pep Cruz en el repartiment de 'Tros' ©Alcanó
photo_camera Pep Cruz en el repartiment de 'Tros' ©Alcanó

Alcanó estrenarà aquest dissabte la pel·lícula 'Tros', una adaptació de la novera de Rafael Vallbona, que ha traduït a llenguatge cinematogràfic el director Pau Calpe Rufat. El film que protagonitzen Roger Casamajor, Pep Cruz, Eduard Muntada i Ana Torguet Pena, es va rodar entre els municipis d'Alcanó i Sarroca de Lleida durant l'hivern del 2020. 

'Tros' és un drama rural vertebrat entorn d’en Joan i el seu fill Pepe, que patrullen de nit amb els sometents i sorprenen un lladregot magrebí. Joan, que no està bé del cap, mata el lladre. I els persegueix la policia i els seus companys del sometent

Xavier Prunera, alcalde d’Alcanó, explica que a la pel·lícula hi han participat també molts veïns i veïnes del municipi, alguns dels quals tenen un bon paper. “Per nosaltres és una satisfacció que l’estrena a Lleida de la pel·lícula sigui al nostre municipi. Durant setmanes vam tenir a tot l’equip de gravació per Alcanó, treballant i implicant-se en la gent del poble, fent de la pel·lícula com un dia a dia per nosaltres. L’experiència de col·laborar amb la producció i a més de poder participar-hi, serà recordada durant molt temps per la gent de la nostra vila”, apunta Prunera. 

L’estrena a Lleida serà el dissabte 19 de febrer a les sis de la tarda a la Sala de Ball d’Alcanó i comptarà amb la participació del director, l’actor Eduard Muntada i els actors locals Xavier Esglésies, Agustí Ricard, i Roger Pons. 'Tros' arribarà  als cinemes el pròxim 25 de febrer.     

Comentaris