29.11.2022 |
Territoris.cat

Alcarràs celebra aquesta cap de setmana la cinquena edició de la Fira del Comerç i el Rebost

El certamen ha ampliat a dos dies les activitats i tallers sobre els productes locals propis amb l’objectiu de donar-los a conèixer arreu de Catalunya

PRESENTACIÓ_FIRA_ALCARRÀS interior
Presentació del certamen dilluns passat a la Diputació de Lleida
Alcarràs celebra aquesta cap de setmana la cinquena edició de la Fira del Comerç i el Rebost

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs arriba aquest cap de setmana del 15 i 16 d'octubre a la seva cinquena edició. El certamen s’ha ampliat enguany a dos dies amb activitats i tallers relacionats amb els productes locals propis amb l’objectiu de donar-los a conèixer arreu de Catalunya. Així es va posar de manifest dilluns durant la presentació de la fira que es va portar a terme a la Diputació de Lleida amb l'assistència de la vicepresidenta segona, Rosa Pujol; del diputat i alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, i de la regidora d’Ensenyament i Patrimoni, Noelia Díaz.  

Organitzat per l’Ajuntament d’Alcarràs i l’Associació de Comerç i Serveis d’Alcarràs, en col·laboració amb la Diputació de Lleida, el certament té com a finalitat promocionar productes típics com la carn i la fruita, així com els comerços i serveis de la vila.

La fira acollirà diumenge la trobada anual de puntaires de Catalunya

En aquesta edició, la fira comptarà amb un total de 28 parades del comerç local, a més de 25 parades de comerç exterior que venen productes artesans, bijuteria, roba feta a mà, com altres productes naturals i, finalment, de 29 parades de rebost que portaran des d’embotits, melmelades, mel, dolços, formatges, pa i licors artesans. A més, en aquesta cinquena edició s’han organitzat activitats infantils, com el taller de la cuinera Ada Parellada, que promociona els hàbits saludables entre els més petits.

El programa ofereix també activitats paral·leles relacionades amb tallers de confitura, exposicions de productes artesanals realitzats per les famílies del poble, tastets i degustacions, concurs de melmelades i showcooking.

Destacar també la conferència de dissabte amb el títol Nous fertilitzants a partir de dejeccions ramaderes. Agricultura circular a Alcarràs, o la trobada anual de puntaires de Catalunya, que aplega unes 450 puntaries d’arreu del territori català, i que tindrà lloc diumenge en el marc de la fira.

Alcarràs celebra aquesta cap de setmana la cinquena edició de la Fira del Comerç i el Rebost
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement