Alcarràs construeix un nou parc infantil al Parc de la Via amb noves atraccions i zones verdes

Comptarà amb una tirolina de 30 metres, una zona d'escalada i un espai natural per seure a l'ombra
La projecció dels nous jocs d'escalada al Parc de la Via d’Alcarràs
photo_camera Les obres del nou parc infantil s'han iniciat aquesta segona quinzena de març

L'Ajuntament d'Alcarràs ha iniciat aquesta segona quinzena del mes de març les obres de construcció del nou parc infantil del Parc de la Via, un nou espai pensat per als infants que comptarà amb una tirolina de 30 metres, la primera al municipi, una zona d'escalada amb túnels i jocs infantils i un espai natural amb nova vegetació que permetrà a les persones usuàries seure a l'ombra i gaudir de l'entorn. 

La projecció de la nova tirolina al Parc de la Via d’Alcarràs
El nou parc comptarà amb una tirolina de 30 metres

El nou parc infantil té un cost aproximat de 40.000 euros que aniran a càrrec del consistori i que inclouen noves atraccions per als més menuts i noves zones verdes. L'alcalde, Jordi Janés, ha explicat que l'actuació servirà per dignificar una zona del poble de la qual no es feia ús, i oferir una nova alternativa de lleure als infants alcarrassins. Per a Janés, l'element principal d'aquest nou parc serà la tirolina de 30 metres que s'hi ubicarà, la primera al municipi. Igualment, l'alcalde ha destacat la nova zona d'escalada, en la qual es construiran túnels i cordes per al gaudi infantil. 

Dues àrees de joc per als més menuts

En concret, el projecte preveu la intervenció a la meitat sud de la zona de jocs infantils, a través de 2 àrees amb activitats diferents: una àrea de jocs d'escalada per trepar, que és on s'instal·larà la tirolina, i una altra, que delimitarà la zona del joc existent mitjançant un gran banc. D'aquesta manera, s'aprofitarà un monticle existent per convertir-lo en un espai d'escalada i, a la vegada, aquesta petita muntanya servirà com delimitador de diferents zones de jocs en la part interior del parc, com a circuit per la seva part superior i com a límit del parc infantil amb el camí existent.

Així mateix, el projecte aposta per convertir el Parc de la Via en una zona natural, amb la qual cosa hi haurà arbres que projectaran ombres i bancs per seure, que faran que els infants puguin gaudir de l'espai també en els mesos més calorosos.

Comentaris