Carla Simón tindrà un carrer o plaça al municipi d'Alcarràs

Es valoren altres accions com ara programar esdeveniments culturals periòdics per posar encara més en valor la seva figura al territori

Alcarràs
photo_camera Alcarràs

L'Ajuntament d'Alcarràs agrairà a la cineasta Carla Simón l'impuls que el seu èxit a la Berlinale d'enguany amb el film 'Alcarràs' està donant al municipi amb l'assignació del seu nom a un carrer o plaça del poble.

Aquesta és una de les mesures que es concretaran a la comissió formada per representants de les diferents entitats culturals alcarrassines i regidors de tots els partits amb representació al Ple Municipal per concretar i programar els actes que es faran enguany al municipi per reconèixer la feina de la directora catalana. 

A més, el consistori del Segrià valora altres accions com ara programar esdeveniments culturals periòdics per posar encara més en valor la seva figura al territori.

Si la seva agenda li ho permet, se li encarregarà també llegir el pregó de la Festa Major d'Estiu d'enguany

"És evident que aquest èxit de la Carla Simón i el seu equip de tècnics i actors a Berlín ens ha refermat com a referent de pagesia tradicional i productes fructícoles de qualitat i li hem d'agrair. Ara, a més a més de posar el seu nom a un carrer o plaça i demanar-li si pot encarregar-se de la lectura del pregó de Festa Major, tenim un ampli seguit d'idees a sobre de la taula i hem de veure entre totes i tots quines podem implementar. Per això es crea aquesta comissió", ha explicat l'alcalde, Jordi Janés.

En aquest sentit, aquest dissabte, la directora Carla Simón i l'alcalde, Jordi Janés, seran rebuts al Palau de la Generalitat pel president Pere Aragonès.

comentaris