30.11.2022 |
Territoris.cat

Alcarràs es prepara per a un Carnaval multitudinari

La tradicional Rua de Carnestoltes comptarà amb una trentena de carrosses

carnaval1
El Carnaval omplirà de color i bon humor la vila d'Alcarràs
Alcarràs es prepara per a un Carnaval multitudinari

Alcarràs ja ho té tot a punt per celebrar aquest dissabte, dia 17 de febrer, el seu Carnaval.

Una celebració que s'iniciarà a les quatre de la tarda amb la tradicional Rua, que sortirà de la Plaça del Mercat, i que recorrerà diverses vies de la població. La marxa finalitzarà en el mateix punt d'inici, al voltant de les 17.30 hores, amb la lectura del manifest i la crema del Rei Carnestoltes.

La festa es desplaçarà després al pavelló poliesportiu de la vila. En aquest punt, a partir de les sis de la tarda, es durà a terme una festa familiar, per a totes les edats, i el concurs de carrosses i disfresses de totes les categories. El certamen compta enguany amb dos categories de disfresses: la categoria familiar i la de joves-adults.

Ja a partir de la mitjanit, la festa de Carnaval d'Alcarràs continuarà també al pavelló, amb la Confetti Led Party, música en directe amb els DJs Ernest Codina & Roger Carandell. Una celebració que s'allargarà fins a altes hores de la matinada.

La regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Alcarràs, Laia Sisó, ha assegurat que enguany serà "una festa multitudinària", en la qual hi participaran una trentena de carrosses de lo més variades, que de ben segur sorprendran els visitants que s'acostin aquest dissabte a celebrar el Carnaval en aquesta població del Segrià.

Alcarràs es prepara per a un Carnaval multitudinari