01.12.2022 |
Territoris.cat

Obertes les inscripcions per la Marxa Senderista del Baix Segre a la Granja d'Escarp

Marxa Senderista Baix Segre Granja d'Escarp interior
L'organització ha disposat quatre rutes que abasten dels 6 als 24 km
Obertes les inscripcions per la Marxa Senderista del Baix Segre a la Granja d'Escarp

La Marxa Senderista del Baix Segre ja ha obert les inscripcions de cara a la seva 10a edició, que se celebrarà a La Granja d'Escarp el diumenge 11 de març i que formarà part del circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent.

Organitzada per l’Ajuntament de La Granja d’Escarp, la cita ja és tot un clàssic en el calendari senderista de les comarques lleidatanes, amb una participació que en les darreres edicions ha superat els 500 inscrits.

Aquest any, la marxa destinarà 1 euro de cada inscripció al projecte social de l'associació Aremi

La gran novetat d'aquest any és que la Marxa Senderista del Baix Segre serà solidària, ja que destinarà 1 euro de cada inscripció a col·laborar en un projecte social de l'associació lleidatana Aremi.

Pel que fa als recorreguts, l’organització ha disposat quatre rutes que abasten dels 6 als 24 quilòmetres, ja que la jornada està pensada perquè tothom pugui gaudir d’un dia d’esport i natura, sigui quina sigui la seva condició física. A més, l’organització manté la voluntat de fer una marxa més tranquil·la, per això continua proposant que la sortida sigui oberta dins d’un horari que es mourà entre les 8.30 i les 9.30 hores. La primera mitja hora es destinaria a les rutes més llargues (roja i negra), mentre que la segona mitja hora seria preferentment per a les rutes més curtes (verda i blava). També es tornarà a oferir el servei de ludoteca de 8.30 a 14.00 hores.

Per la marxa s'han disposat quatre rutes que abasten de 6 a 24 km, ja que la jornada està pensada perquè tothom pugui gaudir de la marxa, sigui quina sigui la seva condició física

Quant a les inscripcions, es podran fer presencialment a l’Ajuntament de La Granja d’Escarp (dies laborables de 10h a 13h) o bé via online.

Obertes les inscripcions per la Marxa Senderista del Baix Segre a la Granja d'Escarp
comentaris