Alcarràs impulsa la marca "Mandongo" per promocionar la carn de porc durant tot l'any

Les mestreses d'Alcarràs preparen el mondongo de la Festa del Porc Interior bo
photo_camera Les mestreses d'Alcarràs preparen el mondongo de la Festa del Porc

Mandongo Alcarràs serà a partir d'aquest dijous, coincidint amb la Festa del Porc, la marca a través de la qual el municipi associarà tots els actes que tenen com a denominador comú promocionar la carn de porc, amb l'objectiu de promocionar un actiu molt important per a l'economia de la vila.

Logotip de la marca MandongoMandongo Alcarràs, que tindrà la seva projecció en forma també de logotip, inclou un calendari d'actes durant tot l'any que inclouen tasts de carn de porc durant l'abril (en col·laboració amb les carnisseries del municipi), ensenyar als escolars què és el Mandongo amb tallers pràctics, realitzar jornades professionals per parlar del sector i festes de les 'matances del porc'.

Dijous 18 de gener, coincidint amb la Festa del Porc -on es repartiran uns 4.500 entrepans de carn de porc-, serà el tret de sortida de la presentació d'aquesta nova denominació, que vol també posar l'èmfasi en una tradició que ha perviscut al llarg dels temps com ho és la de "Fer el Mandongo".

Durant aquest dimarts, dia 16 de gener, l'Associació de Mestresses de Casa elaborarà el Mandongo per a la Festa del Porc a les Escoles de Dalt de la vila

Comentaris