Alcarràs ja té guanyadors del 12è Recital de paraules

L'entrega d'aquests premis literaris va poder-se seguir per streaming

El passat divendres 30 d'octubre es van lliurar els premis literaris del 12è Recital de Poesia d'Alcarràs .

L'acte, que per motius de seguretat no va comptar amb públic assistent, va convertir l'Àngels Farrero Biel guanyadora del Premi de Narració Curta Vila d'Alcarràs, per l'obra 'Ales d'Oreneta'. Núria Ribes, autora d''El Refugi de Ponent', va ser distingida amb el premi per la millor obra d'autoria local.

A categoria infantil, la Maria Cuadra Arellano competia amb 'L'Amistat Fa Fort' en categoria 3er i 4rt curs de Primària, i la Jana Gavilan, qui participava amb 'Els Somnis es fan Realitat' a categoria 5è i 6è de Primària, han resultat guanyadores del 19è Concurs de Narració Curta Infants 2020.

Carla Muñoz, amb 'Un País Diferent', i Carla Paül, amb 'Dins d'un Viatge, una Adopció Inesperada', s'han emportat respectivament els Accèsit de categoria 5è i 6è curs i 3er i 4rt curs.

A banda, Alcarràs també ha acollit els premis de la 7ena edició del concurs de fotografia a Instagram Alcarràs Florit, on l'instantània presentada per Gerard Serra ha resultat guanyadora. El segon premi se l'ha emportat en Jordi Crespo.

Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

Comentaris