El Parc de la Via d'Alcarràs estrena aquest dijous una nova tirolina

Les obres han durat dos mesos, i formen part del projecte per arranjar parcs infantils al municipi

La nova tirolina del Parc de la Via d'Alcarràs jpg
photo_camera La nova tirolina del Parc de la Via d'Alcarràs.

L'Ajuntament d'Alcarràs ha finalitzat la primera fase de les obres de construcció del nou parc infantil del Parc de la Via, un nou espai pensat per als infants que compta amb una tirolina de 30 metres, la primera al municipi, que es posarà en funcionament aquest dijous, 25 de maig.

Les obres han tingut una durada aproximada de dos mesos, i formen part del projecte per arranjar els parcs infantils d'Alcarràs. També han servit per construir nous jocs infantils al Parc de la Via, així com una zona de grades que, d'una banda, facilitaran el fet de poder fer actes en aquest espai, i, de l'altra, proporcionaran comoditat a les persones que acompanyin els infants a la nova zona de jocs. El nou parc infantil té un cost aproximat de 40.000 euros, a càrrec del consistori.

 

La fase de consolidació del nou Parc de la Via

L'Ajuntament d'Alcarràs preveu dur a terme una segona fase d'obres de consolidació del parc, que inclouran un sorral de grans dimensions i noves plantes arbustives per aquest espai. El sorral servirà per donar cabuda als nens i nenes de zero a tres anys, i així permetrà oferir activitats per a totes les edats, ja que la tirolina i els jocs que s'han incorporat ara estan pensats a partir dels 4 anys.

El projecte també aposta per convertir el Parc de la Via en una zona natural, amb la qual cosa hi haurà arbres que projectaran ombres i bancs per seure, que faran que els infants puguin gaudir de l'espai també en els mesos més calorosos.

Comentaris