La Granja d'Escarp invertirà 145.000 € a millorar els serveis turístics i donar a conèixer l'Aiguabarreig

Inversió gràcies a l’aprovació de l’esmena presentada en els Pressupostos Generals de l’Estat 2023, que es vehicularan i es finançaran al 100% a través de 'Secretaría de Estado de Turismo'

Parquing autocaravanes i camí natural
photo_camera Imatge del pàrquing autocaravanes i camí natural que amb l'ajut podrà elevar l'àrea a un nivell d'excel·lència

L'Ajuntament de La Granja d'Escarp ha rebut la confirmació de l'ajut per part de la 'Secretaría de Estado de Turismo' que permetrà millorar l'equipament del pàrquing d'autocaravanes i executar un camí turístic que uneixi aquest espai amb la passera de fusta, situada a l'Espai Natural de l'Aiguabarreig.

Després de dos anys en funcionament, l'àrea d'autocaravanes de La Granja d'Escarp, situat al costat de la zona esportiva, presenta un bon flux d'usuaris durant tot l'any i unes notables valoracions a les plataformes de caravanistes. Amb la concessió d'aquest ajut, però, l'Ajuntament podrà elevar aquesta àrea a un nivell d'excel·lència millorant els seus serveis, la comunicació i oferint un complement a les visites.

Extraient la informació dels feedbacks que els mateixos usuaris han penjat en les diferents plataformes, les actuacions de millora dels serveis seran, entre d'altres: la instal·lació d'un sistema d'ombreig sobre les 8 places amb connexió, l'obertura d'un camí per als vianants per unir l'àrea amb la passera de fusta del camí de l'Aiguabarreig Segre-Cinca, la millora de l'enllumenat nocturn amb accionament per moviment, i la millora del sistema de càrrega d'aigua amb un polsador per l'expulsió de les aigües grises.

Pel que fa a l'àrea de lleure es veurà millorada amb la instal·lació d'un nou punt de reciclatge, una font d'aigua potable i millora de l'espai verd dels voltants. Tot complementat amb uns nous panells informatius sobre els espais d'interès, rutes i serveis disponibles del municipi.

L'equip de Govern fa anys que està treballant per diversificar l'economia productiva del poble i considera clau, potenciar el seu entorn natural i paisatgístic, que permeti desenvolupament diferents activitats turístiques que generin nova i major economia al municipi i a la subcomarca.

"Estem treballant perquè tota aquesta inversió, tingui un retorn directe en els serveis de restauració i activitats d'oci i de lleure que s'ofereixen, actualment o en un futur, en el municipi"

Comentaris