16.01.2021 |

Alcoletge editarà un disc amb música d’artistes locals sota el nom d’Alcovida

“A un pam del cel” és el single promocional del disc, composat i produït per Albert Cortasa de KKStudio
A un pam de cel és el single promocional del disc Alcovida, produït a KK Studio
A un pam de cel és el single promocional del disc Alcovida, produït a KK Studio
Alcoletge editarà un disc amb música d’artistes locals sota el nom d’Alcovida

“Alcovida” és el projecte musical solidari impulsat per l’Ajuntament d’Alcoletge per tal de donar impuls i suport als músics del municipi i que quedarà plasmat en un àlbum que comptarà amb un total de 9 temes, tots ells composicions pròpies d’artistes locals. El primer avançament d’aquest disc ha estat “A un pam de cel”, que va sortir amb un videoclip promocional aquest passat diumenge.

Les cançons han sigut gravades i produïdes per Albert Cortasa a l’estudi KKStudio que el músic alcoletgí té al seu domicili. Per fer-ho s’ha comptat amb una banda de músics convidats tant d’Alcoletge com de poblacions veïnes conformada per Joan Vilalta (bateria), Jordi Rexach “Mante” (baix), Gabriel Prieto (trompeta), Jaume Sanchís (saxo), Pau Carbonell (trombó) i el mateix Cortasa a la guitarra i els teclats.

“A un pam de cel” reuneix les veus de Ruben Satorra, Jordi Cano, Albert Cortasa, Anna Martí, Marina Carvajal, Gemma Ticó, Miquel Pascual, Pau Pascual, Neus García, Mar Ros, Roser Creus i Ainara de Benito, qui participaran amb les seves pròpies composicions a l’àlbum “Alcovida”. Tots ells han volgut sumar-se al projecte de manera totalment altruista, treballant conjuntament alguns d’ells per primer vegada en la creació de les seves respectives cançons.

Per Albert Cortasa, productor del disc i membre de les formacions Pinut i MuntBand, “Alcovida” ha sigut un tot un repte i que, després de mesos de feina, la recompensa ha sigut molt grata. També ha volgut destacar que s’ha treballat per trobar un fil conductor en tot el disc que fa que soni a Alcoletge.

El disc és una iniciativa solidària de la qual se’n destinaran tots els beneficis a la Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació per la covid-19. Està previst que l’edició física arribi als comerços d’Alcoletge durant aquesta setmana, de manera que tothom que vulgui pugui convertir “Alcovida” en el seu regal per aquestes festes.

Alcoletge editarà un disc amb música d’artistes locals sota el nom d’Alcovida
comentaris