Almacelles construirà un parc infantil en el nucli de la Saira

L’Ajuntament d’Almacelles està rehabilitant el Casal Municipal de la Saira amb la finalitat que les almacellenques i almacellencs tinguin un lloc per a fer celebracions i també activitats, en un espai públic
Conveni cessió solar parc infantiil La Saira ©AjAlmacelles
photo_camera Conveni cessió solar parc infantiil La Saira ©AjAlmacelles

L'Ajuntament d'Almacelles construirà un nou parc infantil i rehabilitarà el Casal Municipal del nucli de la Saira, la primera actuació ha estat possible gràcies al conveni que s'ha signat, per un període d'un any prorrogable, amb el propietari d'un solar de 356 metres quadrats que es troba en el carrer Major del poble.

En virtut també d’aquesta col·laboració, el consistori es compromet a mantenir el solar en perfectes condicions de neteja i salubritat, i costejarà l’import dels treballs que siguin necessaris per a aquest fi, i el consistori es responsabilitza de tenir en perfectes condicions l’ús dels gronxadors.

L'alcaldessa d'AlmacellesVanesa Olivart explica que “Arranjarem els gronxadors que hi havia a la plaça 2 de març per aquesta nova zona de lleure infantil que farem a la Saira, un nucli de població d’Almacelles al qual volem proporcionar un espai per a jugar i on les mares i pares es poden reunir mentre els seus fills juguen”.

La col·laboració del propietari del terreny per tal que el consistori pugui executar aquest projecte de lleure per les nenes i nens de la Saira

Rehabilitació Casal Municipal de la Saira ©AjAlmacelles
Rehabilitació Casal Municipal de la Saira ©AjAlmacelles

Pintura aïllant a la paret mitgera

L’Ajuntament d’Almacelles pintarà amb un producte aïllant la paret mitgera que resta visible des del carrer Major de la Saira, al número 7, i eliminarà qualsevol barrera arquitectònica d’accés a l’interior del solar. Un cop el terreny estigui en condicions, s’instal·laran els gronxadors.

Un espai municipal per a les veïnes i veïns de la Saira

L’Ajuntament d’Almacelles està rehabilitant el Casal Municipal de la Saira amb la finalitat que les almacellenques i almacellencs “tinguin un lloc per a fer celebracions i també activitats, en un espai públic”, detalla Vanesa Olivart. “El casal és de titularitat municipal i qualsevol persona que faci la petició al consistori, podrà emprar l’espai sense cap cost”, afegeix l’alcaldessa. De moment s’han arranjat i pintat les parets de l’edifici i la sala gran de l’immoble Ben aviat, el consistori rehabilitarà la teulada i les finestres.

Comentaris