Almacelles reconeix l'actuació exemplar de dos agents de la Policia Local en un incendi

L'Ajuntament d'Almacelles atorga un reconeixement a dos agents de la Policia Local per expressar la gratitud del municipi pel seu destacable paper en l'extinció d'un incendi en un domicili d'Almacelles el passat mes de març

L'entrega del reconeixement als agents de la Policia Local d'Almacelles - Foto: Ajuntament d'Almacelles
photo_camera L'entrega del reconeixement als agents de la Policia Local d'Almacelles - Foto: Ajuntament d'Almacelles

En una sessió extraordinària del Ple de la Corporació celebrada el dia 18 de maig, es va aprovar un acord per concedir una felicitació pública individual als policies locals 002 i 021 d'Almacelles, en reconeixement a la seva actuació "valenta i professional" el passat 23 de març.

L'actuació dels agents de la Policia Local va ser fonamental per a la seguretat dels habitants de l'habitatge afectat per l'incendi.

La família que va patir l'incendi, també va expressar el seu agraïment a través d'una petició formal i va destacar especialment la professionalitat i la diligència dels agents

Una felicitació pública als agents

Per això, l'Ajuntament d'Almacelles ha decidit concedir una felicitació pública individual als agents, així com un diploma en reconeixement per la tasca, per l'èxit en la gestió de l'incendi i, sobretot, per assegurar la salvaguarda de les vides dels ocupants del domicili.

L'alcaldessa de l'Ajuntament d'Almacelles, Vanesa Olivart, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Lluïsa Granero, van lliurar divendres la felicitació als agents, en reconeixement pel seu servei i dedicació. La distinció no només premia l'actuació d'aquests dos agents, sinó que també reconeix el treball diari i dedicació de tots els membres de la Policia Local d'Almacelles.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement