30.11.2021 |
Territoris.cat

Almacelles retrocedeix al segle XVIII per celebrar la Festa de la Il·lustració

Almacelles celebra aquesta fira per commemorar els seus orígens, que es remunten al segle XVIII sota la influència de la Il·lustració, fent d'Almacelles un poble reticular amb carrers rectes i simètrics

Almacelles retrocedeix al segle XVIII per celebrar la Festa de la Il·lustració

Aquest cap de setmana Almacelles retrocedirà als seus orígens en una nova edició de la Festa de la Il·lustració, un certamen en el qual el municipi del Segrià convida a participar d'una àmplia oferta cultural per a tots els públics, en la seva quarta edició. 

Els carres del municipi, seran l'escenari d'espectacles de titelles, animació al carrer, malabaristes, concerts de música celta i de versions, projeccions, vídeos, exposició de bonsais, d'eines antigues, mercat artesanal, entre altres.

La fira obre les seves portes el dissabte 2 de juliol a les 10 del matí, amb els primers espectacles, i al migdia vermut popular a la plaça de la vila. Els establiments de restauració de la població oferiran menús especials de la Il·lustració.

El diumenge 3 de juliol la fira obre a les 10 fins al migdia, amb actuacions variades com les dels abanderats i rues pel mercat. I a la tarda també hi haurà activitats a partir de les 19,00.

Almacelles celebra aquesta fira per commemorar els seus orígens. Doncs la vila es va edificar al segle XVIII sota la influència de la Il·lustració, fent d'Almacelles un poble reticular amb carrers rectes i simètrics.

PROGRAMACIÓ3 (FILEminimizer)

  

Almacelles retrocedeix al segle XVIII per celebrar la Festa de la Il·lustració
comentaris